Firmafrokost – Revolutioner Måden I Tænker På Frokostordninger

12 oktober 2024 Linnea Jensen

editorial

En af hverdagens hyggeligste stunder er firmafrokosten, hvor kolleger samles og får en pause fra arbejdets travlhed. Det er et øjeblik til at sociale, dele oplevelser og nyde et måltid sammen. Men hvad nu hvis denne daglige begivenhed også kunne være en kilde til bæredygtighed og innovation? Netop denne vision har DABBA, hvor de revolutionerer konceptet for firmafrokost med fokus på zero waste, bæredygtighed og frokostoplevelser ud over det sædvanlige.

En Miljøbevidst Frokostoplevelse

Vi lever i en tid, hvor bæredygtighed og miljøbevidsthed bliver stadig mere central for virksomheder og enkeltpersoner. Firmafrokoster er traditionelt set ofte ensbetydende med omfangsrige buffeter, der kan lede til overskydende madspild og en negativ miljøpåvirkning. Med DABBA’s innovative tilgang tilbydes en frokostordning, der tager højde for disse udfordringer med en zero waste-tankegang. Den unikke tiffin madkasse, der bruges til levering af frokosten, er et eksempel på deres genbrugsfokus, som kan anvendes igen og igen… og igen. Det bidrager til en markant reducering i unødvendig emballage og minimerer firmaets kulstoffodaftryk.

Når rester opstår, tager DABBA et skridt videre ved at partnerskabe med DAKA REFOOD. Eventuelle madrester kan efterlades i emballagen, som DABBA sørger for at sende videre til omdannelse til biogas og gødning, hvilket skaber en fuldendt cyklisk proces, der støtter det lokale miljø.

Variation og Tilpasning der Matchet Dit Firma

En anden vigtig fordel ved at vælge DABBA til firmafrokosten er det mangfoldige udvalg af retter. Med et minimum af 9 forskellige retter hver dag sikres det, at der er noget for enhver smag, samtidig med at medarbejderne præsenteres for nye og spændende smagsoplevelser på jævnlig basis. Denne variation sikrer en personlig tilpasning til den enkelte medarbejder samt muligheden for at udforske forskellige kulturers kulinariske specialiteter.

Lad os ikke glemme, at fokus på sæsonens råvarer og økologi spiller en større rolle i DABBAs koncept. Med et indhold på 30-60% økologiske råvarer får medarbejderne tilbudt mad, der ikke kun smager bedre, men som også understøtter lokale producenter og minimerer transportrelateret miljøbelastning.

Firmafrokost

Lettere Administration og Mindre Madspild

Administration af traditionelle frokostordninger kan ofte være en tidskrævende affære for virksomheden. Med DABBA er bestillingsprocessen gjort enkel og fleksibel med nem afbestilling indtil 24 timer før levering. Samtidig tilbyder DABBA levering lige til døren og til tiden med emissionsfri levering, takket være deres brug af cykler, som ikke sidder fast i trafikken.

Endvidere hjælper DABBAs frokostordning med at reducere madspild med op til 31% sammenlignet med den traditionelle buffetform. Dette skyldes blandt andet nøje kalkulerede portioner og overvejelse af den præcise mængde mad, som kræves for at imødekomme virksomhedens behov. Denne bevidste indsats sikrer, at ikke bare miljøet, men også firmaets økonomi, tjener på at minimere spild.

Vælg DABBA Til Din Næste Firmafrokost

Er din virksomhed klar til at tage et bæredygtigt skridt videre med jeres firmafrokost? Ønsker I at tilbyde jeres medarbejdere en daglig frokostordning, der ikke blot er lækker og varieret, men også understøtter en grøn tankegang? Vælg DABBA og oplev forskellen. Besøg https://foodfamilygroup.dk/dabba/firmafrokost/ for at udforske deres mangfoldige frokostmuligheder og lære mere om, hvordan de kan tilpasse en løsning, der matcher netop jeres virksomheds behov og værdier.

Husk at med DABBA står en samlet faktura og løbende regnskab klar, så I let kan holde styr på frokostbudgettet, mens I nyder godt af en miljøvenlig og smagfuld frokostordning tilpasset fremtidens arbejdsplads.

Flere Nyheder

14 januar 2024

Hvad er di handel